sunnuntai 10. heinäkuuta 2016

PÄIVÄ TALLINNASSA

Tallinnan reissusta selviydytty ja kunnon yöunet nukuttu. Ja huomenna ois taas aika mennä töihin. Ja niinkuin perjantaina lupailinkin, niin kerron vähän eilisestä reissusta ja esittelen muutamat ostokset, joita sieltä tarttui mukaan.

Eilen aamulla oli super aikainen ja siitä matka  alkoikin kohti Tallinnaa. Oltiin Juulin kanssa juhannuksena varattu meille päiväristeily Tallinnaan. Oltiin Tallinnan puolella kello 11 jälkeen. Hetki istuttiin sataman lähistöllä auringossa, jonka jälkeen ruvettiin shoppailemaan. Kierreltiin muutamat kaupat. Sitten otettiin muutamat asukuvat ja sitten käytiin Vapianossa syömässä ja sitten jatkettiin shoppailua. Oikeastaan kaikista kaupoista missä käytiin tarttui jotain mukaan. Joten sitten tavarat alkoikin painaa, mikä ei ollut mikään yllätys.

Siinä alkoikin sitte vähä väsähtää siihen kaiken tavaran kantamiseen. Päätettiin sitte lopettaa shoppailut siihen. Ja käytiin sitten sen jälkeen Rimissä ja sieltä sitten lähes suoraan satamaan ja sitten alkoikin matka kotiin päin. Mutta koska ei poistulomatkalla saatu mitään tavaroista säilytykseen, niin "linnoittauduttiin" sitten lattialle kaikkien niiden tavaroiden kanssa. Ja siinä matka meni tosi mukavasti. Istuttiin poistulomatka ovien lähellä, niin oli helppo käydä pihalla ja samalla pitää silmällä tavaroita. Sitten kun pääsin kotiin purin tavarat ja menin oikeastaan melkein heti nukkumaan. 




Tässä kun istuttiin Juulin kanssa, siinä oli niin lämmin ja mukava olla.
Niin mukava olla, että siihen olisi voinut jäädä vaikka koko päiväksi. 






Eilen mulla oli hyvin yksinkertainen asu. Tuntuu siltä, että tätä mekkoa näkee mun päällä hyvin usein. Mutta tämä mekko on yks mun ehdoton lemppari, sopii arkeen ja juhlaan. Ja tähän on helppo yhdistellä kaikkea.

Mekko - BikBok

Kengät - Italiasta

Laukku - Michael Kors

Kaulakoru - Gina Tricot

Kello - Seiko

Käsikoru - Gina Tricot

Aurinkolasit - Gina Tricot

Sormus - Gina Tricot









Vapiano on yksi mun lempiruokapaikoista. Ja koska Juuli ei ollut ikinä käynyt Vapianossa syömässä, niin päätettiin mennä sinne syömään. Ja tämä carbonara pasta jota söin oli ihan älyttömän hyvää. 



Ja nyt näihin ostoksiin. Näin innoissani en ole pitkään aikaan ollut mistään ostoksista. Vaikka kaikkien näiden ostosten ja muiden tavaroiden kantaminen oli raskasta, niin kyllä se oli sen arvoistakin. En millään malta odottaa, että pääsen käyttämään näitä kaikkia.

STRADIVARIUS: Ostin ehkä maailman söpöimmän Bomber takin. Oon vaan niin rakastunut tähän. Enkä kauaakaan miettinyt tämän takin ostamista. 30€ oli tällä takilla hintaa.



BERSHKA: Ihan super nätti valkoinen pitsi crop top. Jossa on siis takana nauhat, jolla tämä solmitaan takaa kiinni. Hinta oli noin 10€




ZARA: Harvemmin tulee Zarasta ostettua mitää, mutta nyt löysin 2 ihanaa laukkua, joista sitten päädyin ostamaan tämän ihanan vaalean laukun, jossa on kivan kesäinen keltainen sisältö. Tällä laukulla oli hintaa vain 23€.




NEW YORKER: Ostin nämä ihanat kukkashortsit, joita en Suomesta löytänyt. Ja nyt nämä olivat vielä alennuksessa 10€:lla.


MANGO: Näitäkin kenkiä katsoin Suomesta ja nyt päätin sitten ostaa nämä ihanat kengät sen enempää ajattelematta. Ja nämäkin lähti mun matkaan 10€:lla.


Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

1 kommentti:

  1. Teillähän oli ollut kiva reissu.Kivoja ostoksia.
    Osallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.

    VastaaPoista