sunnuntai 5. kesäkuuta 2016

KESÄLOMAN ENSIMMÄINEN VIIKONLOPPU

Pikkuhiljaa alkaa kesäloman ensimmäinen viikonloppu olla takanapäin. Huh huh. Ja huomenna alkaa taas arki ja työt. Eilen siis alkoi virallisesti kesäloma ja juhlittiin päättäreitä. Mutta jotkut teistä saattoikin jo tietää, että oma kesälomani alkoi jo maanantaina. Ja se mitä ette ehkä tiennyt, on se että heti torstaina aloitin työt vantaalla.


Jollain tapaa tahdoimme eilen, lauantaina juhlistaa Juulin ja Janikan kanssa sitä, että 2. vuosi amiksessa ja lukiossa on nyt takanapäin ja vielä yksi vuosi edessä. Päätimme siis mennä kunnon piknikille pilvisestä ja hieman viileästä päivästä huolimatta. Käytiin kaupassa ostamassa kunnolla ruokaa ja juomaa meille illaksi ja otettiin peittoja ja vilttejä mukaan, joihin voi sitten tarvittaessa piiloutua.

Siinä illalla 8 aikaan alettiin matkaamaan piknik paikallemme. Ensin mentiin 2 bussilla niin lähelle, kuin mahdollista ja sitten loppu matka käveltiin. Sitten kun oltiin perillä, levittäydyttiin paikalle, otettiin muutamia kuvia ja sitten vain syötiin, juteltiin ja yritettiin häätää lintuja pois ruokien luota. Oli kyllä hauskaa. Siinä sitten jonkun aikaa syötiin, kuunneltiin musiikki ja juteltiin.











Mutta sitten Juuli sai viisaan päähänpiston vaatteet päällä uimisesta, mutta ei niin viisaan, että olisi ottanut jotain vaatetta pois ennen veteen juoksemista. Uimisen jälkeen Juulille tulikin sitten yllättäen kylmä, niin siirryttiin sitten lämmittelemään ja tehtiin nuotio ja lämmiteltiin sitten siinä. Lopulta sitten siirrettiin kaikki tavarat siihen lähelle ja vietettiin loppuaika siinä tulen ääressä.

Pian kello olikin jo melkein 1 yöllä ja alettiin siitä pikkuhiljaa sitten keräilemaan tavaroita kasaan, sammuttelemaan tulta ja lähtemään pikkuhiljaa kotiin päin. Siinä vaiheessa oli jo sen verran kylmä, että oli kyllä ihana päästä kotona heti 2 jälkeen nukkumaan. 






Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti