maanantai 6. kesäkuuta 2016

HÄIKÄSEE

Viikko sitten maanantaina oli mun viimeinen koulupäivä tänä lukuvuonna. Silloin oli muuten ihan super kuuma päivä ja päälläni oli silloin tämä kyseinen mekko. Tätä mekkoa ei ole ennen näkynyt täällä blogissa, koska tämä on yksi niistä uusimmista mekko-ostoksista, joita olen tässä lähiaikoina tehnyt, mutta en ole sitä täällä tätä ennen kerennyt kunnolla esitellä. Tästä kesästä tulee aika varmasti "mekkokesä", kun kaikki vaatteet mitä olen ostanut itselleni kesäksi niin ovat olleet mekkoja.



Tämäkin mekko on taas yksi sellaisista, jonka voi vain helposti heittää kaapista päälle, jos ei mitään muuta tunnu löytyvän. Ja sitten asusteilla tästä saa helposti juhlallisemman. Pidän erityisesti tämän mekon tuosta nyöritys yksityiskohdasta, se tuo vähän erinäköisyyttä tähän mekkoon, ettei tämä olisi ihan tavallinen t-paita mekko.

Silloin kun näitä kuvia otettiin aurinko kyllä paistoi niin paljon, että häikäisi ihan kunnolla ja oliihna super kuuma. Mutta nyt ei. Harmittaa vähän se, että nyt kun kesäloma on alkanut niin säät huononi oikeastaan heti. Mutta onneksi kesä on vasta aluillaan, niin kyllä niitä lämpimiä kelejä kerkeää vielä varmasti tulemaan.






Mekko - Vila

Kengät - Nike

Laukku - Michael Kors

Aurinkolasit - Gina Tricot







Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti