sunnuntai 26. kesäkuuta 2016

JUHANNUS 2016

Nyt alkaa juhannus pikkuhiljaa olla ohi ja koska pitkään aikaan ei oo tullut postausta niin päätin tehdä tälläisen juhannuspostauksen, jossa siis kerron juhannuksestani ”my day” tyylisesti.

Olen nyt eilen perjantaina ja tänään kulkenut kamera kädessä, ettei vahingossakaan käy niin että kun olis aika alkaa tekemään postausta, huomaan ettei olekaan kuvia julkaistavaksi. Joten eiköhän nyt siirrytä mun juhannuksen pariin.

Rakastan muuten ihan superisti chillata aamuisin tälläsessä super isossa hupparissa. 



 Mun perjantai aamu alkoi siis kello 9 kun menin Capon kanssa aamulenkille. Jonka jälkeen aloin tekemään tosi juhannushenkistä aamupalaa, eli riisipuuro,. Siinä samalla sitten katsoin vaan netflixiä ja vaan chillasin Capon kanssa.

 Vähän 15 jälkeen oliki aika lähteä päivälenkille ihanaan sateeseen. Oli kyllä tavallaan tosi ihanaa ja rentouttavaa mennä ulos, vaikka vettä vähän satoikin. Capo nautti siitä niin paljon.


Lenkin jälkeen alkoikin laittautuminen. Kävin pitkässä kuumassa suihkussa. Jonka jälkeen sitte tietysti meikkasin ja puin vaatteet päälle. 

Pikasesti jotain super yksinkertaista ruokaa.





Sitten ku olin laittautunut ja syöny, niin Vera ja Juuli tuli meille viettämään juhannusta. Juteltiin kaikesta turhasta ja juotiin vähän viiniä. Ja joskus siinä 22-23 välissä mentiin käymään Capon kanssa iltalenkille. Ja sitten tultiin meille ja syötiin ja vähän aikaa myöhemmin meidät kutsuttiin viettämään iltaa, joten mentiin sitten sinne. Meillä oltii joskus siinä ennen 4 ja mentiin nukkumaan vähän eriaikoihin siinä 5-6 aikaan, taino itsehän menin nukkumaan vasta 7. 


Tänä aamuna oli ihan super hidas aamu. Kun Vera heräsi menin oikeastaan heti saattamaan Veraa bussipysäkille ja sittn tulin takaisin kotiin ja vähän söin ja olin puhelimella, eli en oikeastaan tehnyt mitään. Mut sitten kun Juuli heräs meikkailin vähän ja sitten mentiin parvekkelle syömään vähän aamupalaa. 

Sillävälin kun Juuli kävi kotona, kävin kaupassa, olin koneella ja aloittelin jo vähän tämän postauksen tekemistä.



 Sitten kun Juuli tuli, mentiin parvekkeelle vähän viinittelemään. Maattiin vaan sohvalla ja juotiin viiniä. Oltiin jotenkin tosi "hitaalla" päällä, mutta sitten yhtäkkiä jotenkin piristyttiin ja vaan naurettiin kaikelle. 




Sitten olikin Capon iltalenkin vuoro. Oli kyllä super hauska lenkki. Naurettiin oikeastaan koko lenkki ja käytiin myös vähän puistossa leikkimässä ja se oli jotenkin super hauskaa. Keinuminen ei vaan ollut enää kivutonta. Mutta kivaa oli. Melkeimpä heti lenkin jälkeen Juuli lähti kotiin.
Ja siinä sitten olikin mun juhannus.

Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti