lauantai 30. marraskuuta 2013

KAVERIT JA MONOPOLY

Hyvää ilta taisiis yötä taino miten sen nyt ottaa!

Tänään... taino eilen tein taas teille pienen "info" videon, jossa kerron vähän juttuja ja vaikka mä sanoin siinä videossa että aijon lukea matikan kokeeseen ni näin ei tosiaankaa käyny sillä.. Minä, Suvi-Tuuli, Nina ja Sara pelattiin monopolya koko ilta! Eli siis me alettiin pelaamaan joskus 19.30 ja lopetettiin sitte joskus 22.50! Ja arvatkaapas minkälainen meteli siitä syntyy ku neljä tyttöä laitetaan samaan huoneeseen pelaamaan monopolya ja vielä niin, että pitäisi olla pitämättä hirveää älämölöä...no AIVAN HIRVEÄ mutta eihän sille mitään voi jos on niin hauskaa ettei naurua voi pidätellä! Ja kaiken vielä kruunas se ku mä voitin kaikki ihan 5-0 jee!
No mutta ei tällä kertaa muuta, pitäs varmaa mennä nukkumaan, jotta huomenna jaksais mennä selloon vähän shoppailee ja leffaan ja vielä kaiken lisäksi lukee matikan, ja yh:n kokeisiin ja Alottaa Ruotsin kirjotelman tekeminen ,jonka palautus on 4.12!!!!!!!


No laitan vielä tännekkin! 

Seuratkaa Instagramissa: Milsuuw

Kyselkää Ask:issa: milsuuw

Ei muuta tälläkertaa! Moikka

3 kommenttia:

  1. Kiva lukea aina näitä sun postauksia.:)Voitko tehdä kymys/vastaus videon?Koska sellasta sä et ole tainnut tehdä ikinä.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^Juu,semmosta olis kiva katsella!:)Sä oot kaunis..<3^

      Poista
    2. Sellanen on tulossa varmaa joulun jälkeen! :)

      Poista