lauantai 20. helmikuuta 2016

RASKASTA JA MUKAVAA

Hyvää lauantai iltaa/yötä.

Pitkä ja raskas mutta mukava lauantai päivä takana. Tänään on tosiaan tapahtunut niin paljon asioita, etten edes tiedä mistä aloittaa.

Mut jos nyt aloitetaan sillä, että lauantai alkoi mitä tavallisimmin aamusalilla, jonka jälkeen hirveellä kiireellä kotiin laittautumaan ja siitä mahdollisimman pian nokka kohti Helsinkiä. Helsingissä ajoin siis suoraan kampaajalle, sillä mua pyydettiin sinne malliksi kampaukseen ja muutamiin erilaisiin kuviin. Sielä meni noin 3h, kun kaikki oli valmista.



Kuvausten jälkeen taas meniks ja nyt nokka kohti keskustaa, koska Janika odottikin mua sielä jo. Kello oli siis 16.20 ja oltiin sovittu että nähdään keskustassa kello 16, mutta koska kuvaukset venyivät hieman niin olin vähän myöhässä. Ja siinä vaiheessa oli jo niin kova nälkä, kun ainoa ruoka mitä suuhuni sinäpäivänä laittanut oli aamuinen banaani, jonka söin ennen salia, joten nälkä oli järkyttävä. Suunnattiin siis suoraan syömään, Vapianoon.









Syömisen jälkeen tultiin meille tekemään oikeestaan ei mitään..tai no nähtiinhän me siinä pellolla Capon kanssa juoksemassa ja siinä se oikeastaan olikin. Ja nyt seuraavaksi olisi tarkoitus pestä naama, vaihtaa vaatteet ja katsoa hieman Netflixiä ja suunnata kohti sänkyä, koska mitä luultavammin huomisesta tulee myös pitkä ja raskas päivä. 

Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti