maanantai 1. helmikuuta 2016

ARKEEN VÄSYNYT

Kuinka moni teistä nautii tästä "ajanjaksosta"? Onko arkisin energiaa tehdä muita asioita, kuin pakolliset askareet? Tuntuuko arki siltä, että pitää ponnistella kauheasti pystyäkseen tekemään yhtikäs mitään, edes niitä pienimpiäkin asioita?

Useimmiten blogeissa keskitytään enemmänkin niihin arjen ihaniin ja positiivisiin puoliin, eikä puhuta niistä arkisista ja kamalista/negatiivisista asioista. Mutta tänään ei puhuta siitä 'kuinka ihanaa elämä on' 'kuinka ihanaa herätä virkeänä uuteen päivään'

Tällähetkellä olen niin väsynyt tähän arkeen, että toivoisin vain että pian olisi jo loma, tai edes viikonloppu. Tämän päivän olen ainakin kulkenut täysin "silmät ristissä". Olen niin väsynyt, että tuntuu siltä, että jos sulkisin silmät minuutiksi nukahtaisin ja heräisin vasta vuoden päästä. Ja tämä tunne on lähes jokapäiväinen. Tätä pahaa oloa karkaan yleensä salille tai menemällä metsään koiran kanssa. Viikonloppuisin onneksi helpottaa hieman, kun ei tarvitse mennä kouluun ja on mielekästä tekemistä ja saa vaan rentoutua. Joten tämä paha olo johtuukin hyvin todennäköisesti koulusta. Ja niin ei pitäisi olla. Mutta mitä asialle voisi tehdä? Ei tältä ololta pääse karkuun minnekkään, joten pitää vain mennä viikko kerrallaan eteenpäin.

Tuntuu niin raskaalta, etä tänään on vasta maanantai, vielä 4 päivää edessä ennen viikonlopun alkua. Ja koko alkuviikko pitäisi jaksaa lukea kokeisiin ja tehdä koulutehtäviä ihan superpaljon. Mutta tämän "arkiväsymyksen" takia motivaatio on kadonnut täysin koulunkäyntiin, eikä vaan yksinkertaisesti huvita/jaksa tehdä mitään.




Takki - Everest

Huivi - Gina tricot

Kengät - Timberland

Paita - H&M

Farkut - Vero Moda

Laukku - Longchamp





Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw 

2 kommenttia: