lauantai 25. tammikuuta 2014

LONG TIME NO SEE


Moikka! :)

Viime postauksesta onkin kulunut jo melkeen kuukausi..mutta eipä tän "tauon" aikana oo tapahtunu mitään ihmeellistä, joten ei oo mitään sen kummempaa aihetta mistä oisin voinu postata. Mutta tänään mä aattelin tehä postauksen, koska monet onkin kyselly että: "millon tulee postausta", "eikai mitään vakavaa oo käyny", "etkai lopeta bloggaamista/vloggaamista". Ei en oo lopettamassa bloggaamista, enkä videoiden tekemistä. Yksinkertaisesti ei vaan ole ollu mitään aihetta postauksiin/videoihin. 

Tänään olin Sellossa ostamassa mutaman tarpeellisen jutun, mutta mukaan tarttui muutama "ylimääräinen" ostos! :) eipä tänään sen kummempia oo tapahtunu. Joten eipä tästä päivästä paljon muuta voikkaan kertoa. kuvat ostoksista alhaalla :)
Tällä hetkellä katon vaa putousta. Kuka on teijän lempi hahmo?  

Rimmel Sävy 004 hinta 3.75e
Clas ohlson hinta: 5.99e
We care icon  Sävy: 16 hinta: 7.50e
H&M Sävy: 18 sweet rose hinta: 3.95e
Clas ohlson Hinta: 8.50e


Tähän lopuks laitan vähän jotain vanhempii kuvii! :)









Tein kerran tälläsen aamupalan! <3






P.s. Laittakaa jotain postaus/video ehotuksia tonne alas! :) 

<3 Mila

7 kommenttia:

  1. tee myday videoita, kysymyspostaus videolla ja vaikka meikkivideoita! kiva postaus, ja toi aamiainen näyttää ihanalta! :)

    VastaaPoista
  2. Tee esim.Vaatekaapin sisältö,
    kokkaus/leipomis video tai aamu- ja iltarutiinit.Ja tietenkin My Day on aina ihanania!<3Ihania ostoksia!

    VastaaPoista
  3. Ihania muffinseja,oli varmasti tosi hyviä.:)Aamu-ja iltaruttinit,My day olis kivoja!Muuten tässä olis muutama kysymys sinulle.
    1.Lempi putous hahmo?
    2.Lempi laulaja?

    VastaaPoista
  4. Jee kiva kun palasit postailemaan! :) Tee meikkausvideo, jossa selostat samalla mitä teet ja näytät käyttämäsi tuotteet. Ja sitten se video, jossa esittelit viikon ajan päivän asut, oli tosi mukava. Tee sellainen vastaava? :) Pukeutumistyylisikin on ehkä vähän muuttunut siitä, niin olisi kiva nähdä eri asuja. :) Ja ostosten esittelyt videolla on kivaa katseltavaa myös.

    VastaaPoista
  5. Jäi edellisestä kommentista pois, mutta teethän myös kuukauden suosikit -videota? :))

    VastaaPoista
  6. Huonepostaus ois kiva:)

    VastaaPoista
  7. Kuukauden suosikkit,ostosten esittelyä.:)10 parasta kommentia?Postaa esim.Tee niin kuin my day kuvina,vastaa kysymyksiin tekstinä?

    VastaaPoista