torstai 25. elokuuta 2016

LINSSILUDE


Käytiin Juulin kanssa ottamassa tän syksyn ekat asukuvat (jotka saatte tänne myöhemmin). Mut tämän postauksen linssiludena on selvästi Capo. Caposta otetut kuvat ei vain voi epäonnistua. Eilen oli muutenkin tosi kiva päivä ja oli kiva että oli jotain muutakin tekemistä kuin pelkkää sohvalla makaamista tai opiskelua, kun yleensä keskellä viikkoa kenelläkään ei ole aikaa nähdä ja onhan se kyllä ihan ymmärrettävää että ei koulun jälkeen vain jaksa.

Mutta tosiaan eilen koulussa mulla tuli yhtäkkiä vain sellainen fiilis että halusin kuvailla teille tänne vähän asukuvia ja kysyin sitten, jos Juuli koulun jälkeen kerkeisi pikaisesti ottaa muutamat kuvat. Onneksi Juulilla oli aikaa ja jaksamista tulla räpsimään muutamat kuvat. Otettiin sitten Capo myös ulos mukaan, ettei raukan yksin kotiin tarvii jäädä. 

Äkkiä siinä meni semmonen 1,5h ennenku oltiin valmiita ja kun päästiin takasin meille, syötiin ja melko pian Juuli sitten lähti kotiin. Ja sen jälkeen luin vähän tota uusinta Cosmopolitania ja päivä olikin sitten purkissa.













Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti