tiistai 28. heinäkuuta 2015

AURINKOINEN MAANANTAI


Moikka!

Tänään taas pitkästä aikaa aattelin väsätä teille postausta ja kertoa vähän mun päivästä.

Eli siis päivä alko sillä, kun heräsin 8 aikaan ja kävin lenkillä Capon kaa. Jonka jälkeen menin taas nukkumaan, koska olihan kello vasta vähää vaille 9. Heräsin siitä sitte seuraavan kerran 13 aikaa, soitin eläinlääkärille, sovittiin siinä Capon uudesta lääkityksestä. Seuraavaks aloin laittautumaan, koska myöhemmin olisin Juulin kaa. Ennen Juulin tuloa käytin vielä Capon päivälenkillä.





Sittenku Juuli tuli, lähettiin pitkästä aikaa kuvailemaan. Siinä meni sitte jonkun aikaa, seuraavaks mentiin meille ja syötiin vähän puuroa ja omenaa. Oltiin koneella ja chillattin. Sitten kello olikin jo niin paljon että piti lähteä iltalenkille Capon kaa. Siinä meni tiestysti oma aikansa.

Lenkin jälkeen oltiin vielä vähän lisää koneella, koska meillä on yhteinen projekti, jota aletaan tässä pikkuhiljaa toteuttaman (siitä mahdollisesti lisää myöhemmin). Loppuilta minä ja Juuli oltiin ulkona. Seuraavaks mun tarkotuksena olis vaa mennä suihkuun ja nukkumaan.











Huomenna minä ja Juuli mennään Stadiin, josta tulossa mahdollisesti videomateriaalia blogiin ja tubeen STAY TUNED. Muutenki on pari toivottua postausta tulossa toivottavasti lähiaikoina. 

Snapchat Milsuuw

NÄHDÄÄN PIAN SEURAAVAN POSTAUKSEN PARISSA!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti