maanantai 31. maaliskuuta 2014

VIIKONLOPUN OSTOKSIA

Moikka! :)





Taas on kulunut noin. viikko edellisest postauksesta :( mutta arkisin ei ole ollu kauheasti aikaa postailla tai tehdä videoita, mutta nyt yritän palailla taas tänne postailun pariin ja kantaa kameraa mukana niin voisin tehdä teille enemmän arki-postauksia ja sen sellaisia. Mutta koska tämä postaus liittyy viikonlopun ostoksiin, niin voisin kertoa teille hieman viikonlopustani. 



Perjantaina: Koulua oli 8-14, kun koulu loppui Riikka tuli hakemaan mut koulusta ja mentiin sitte valtsun kautta Riikalle. Riikalla me vaan oikeestaan maattiin lattialla, chillailtiin ja juteltiin. Kun kello tuli 18 lähdin bussilla kotiin ja kotona olin noin 15 min ja lähdin sitten S-markettiin ostamaan tarvikkeita lauantaita varten. Loppuillan katoinki vaa telkkarii ja wappailin ja snappailin.

Lauantaina: Heräsin aikasin...oisko ollu joku puol 10? sitten menin suihkuun, puin, meikkasin yms. Sitten minä ja Sara mentiin bussilla selloon, josta ostin pari juttua, jotka näkyy videolla. Kotona korjailin vähän skobaa ja leivoin/koristelin Riikan synttäri kakun iltaa varten. Sitte kello olikin jo 17 ja kaikki oli meillä, sitten me lähettiin ajamaan skobilla kohti mäkkäriä, jonne mentiin syömään, siellä sitte syötiin ja sen jälkeen tultiin meille ja chillailtiin ja vietettiin hauskaa iltaa tyttöjen kesken.

Sunnuntaina: Heräsin joskus 11.30 ja laittauduin. Sitten ku kello oli 15.07 lähin kävelemään bussipysäkille, koska olin menossa taas selloon sielä sit tuli taas vähän shoppailtua... Sitte loppuilta meniki koneella, vaik piti tehä läksyjä.. ja sitte menin nukkumaan joskus 00-02 aikaa.. 




Tänään oon ollu niin väsyny enkä oo tehny mitään erikoista, joten tästä päivästä ei oo mitään kerrottavaa..





OSTOKSET KUVINA:







4 kommenttia:

  1. Pakko myöntää,että tämä sun paras postaus vähään aikaan!:)Muuten näyttät ton laukun kanssa vanhemmaltan,kun oikeasti olet!:DLaukku on vaan naisellinen niin sen takia.Kuvia oli sopivasti.:)Katsoin sun ensimmäisiä postauksia ja tajusin kuinka paljon sä olet muuttutnut!Mun mielestä vain positiivisesti.Ekoissa videoissa olit vähän kokematon ,mutta nykyään olet itsevarma!:)Toivottavasti jatkat vielä pitkää videoiden tekoa!Olen katsonut jokaikisen sun videon ja lukenut blogiasi jo ehkä vuoden verran!:)Mukavaa kevättä?Kysymys vastausviedeota milloin tulossa?:)

    kysymyksiä:Suosikki laukkusi.paitasi ja korusi.(Näytä videolla)
    Mitä aijot opiskella ylä-asteen jälkeen?
    Kuinka pitkä olet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon ihanasta ja rakentavasta kommetista!:) Samoin myös hyvää kevättä:* Vastausvideo on tulossa pian pääsiäisen jälkeen! :DD

      Poista
  2. mistä noi tummanpunaset/viininpunaset farkut on? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuten tossa videossa sanonkin niin ne on BikBok:sta :)

      Poista